Egyedi ékszer

Szeretjük a különleges ékszereket, legfőképp azért, mert tudjuk, hogy egyediségükből fakadóan nem fogjuk másokon is látni.

Mitől különleges?

Mitől remegünk, hogy a miénk legyen?

Mi az, amitől meglódul a fantáziánk, elképzeljük a ruhát – a cipőt – az öltözetet, szóval gyönyörködünk?

Biztos nemcsak a nők, a férfiak is szeretik, ha büszkék lehetnek Párjukra, szerelmükre. A kapcsolatok alapja, az a belépő, fellépő pillanat, amikor az adrenalin elindul, „jojozik” a szemünk, nem akarunk hinni, hogy ilyet látunk. Azokért a pillanatokért érdemes csinosnak, extravagánsnak, különlegesnek lenni, hogy a figyelő szemek irigykedjenek, vagy csodáljanak, de legvégül belénk szeressenek. A Nő archetipusa,– Madonna, Anya, Amazon, Nimfa,- hogy Nő legyen!

Igen, a jól megválasztott ékszer, ami nem bizsu és nem talmi, bizony olyan érzéseket tud generálni, hogy Te se hiszed, ha nem tapasztalod!

Őseink és mestereink azt tanították, hogy a Szép – a testhez simuló – érzéki – nemes anyagból készített, mesterember által kigondolt, míves, technikai tudástól nem izzadságszagú tárgy, bizony a lélek húrjait kivetíti, boldoggá és örömteli hatással van bárkire.

Nem tudunk ellenállni, kell Nekünk!

Ha nincs semmi textil rajtad, akkor is eltakarja tested, és a tárgy él, sugároz és külön világba vezeti nézőjét. Minden egyedi ékszer ezt sugallja, érezni fogjuk a különbséget.